Gaby Lieuw is no stranger…..

   June 3, 2015   Comments Off on Gaby Lieuw is no stranger…..

Gaby Lieuw is creator van Sand and Stilettos. Een bedrijf dat op maat gemaakte travel solutions voor reizigers en digital nomads faciliteert. Tijdens het ‘Create your Career @ Curacao’ event, nam ze ons mee naar de wondere wereld van netwerken. Wij waren zo onder de indruk van deze ondernemer, dat wij haar nogmaals hebben gevraagd ons te joinen voor de Kiva Sessions: FRED Editions. 

Gaby heeft een bachelor in Business Studies en een master in Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg behaald. Na 15 jaar studeren en werken in Nederland is Gaby met een indrukwekkend cv teruggekeerd naar Curaçao. Met ervaring binnen de HR afdeling van Microsoft Nederland en Saudi Aramco (werelds grootste producent van ruwe olie) stapte Gaby in 2009 over naar de functie van Program Manager binnen het wereldwijde MVP Awards Program van Microsoft. Hier was Gaby twee jaar lang verantwoordelijk voor de Benelux en Nordic regio’s. Daarna besloot zij te gaan reizen en behaalde ze het Event Management Certificate Program aan de Universiteit van San Diego. Hiernaast sloot ze zich aan bij een projectteam van de Amsterdam ArenA en een projectteam van het Curaçao North Sea Jazz Festival 2011 om haar ervaringen te verreiken.

Eenmaal terug op het eiland besloot Gaby haar eigen consultancy onderneming, HQ27 op te richten. Dit leidde snel tot het nieuwe concept Sand and Stilettos. Op maat gemaakte travel solutions voor reizigers en digital nomads. Deze zomer is zij in Nederland om dit platform uit te breiden en tegelijkertijd ‘beach life’ aan de Nederlandse kust te herontdekken met een blog genaamd STRand+Stilettos. 

Kortom, Gaby kent de verschillen tussen werken in Nederland, Curaçao en daarbuiten. Kom daarom naar de ‘Bend the Rules’ workshop om met Gaby over dit onderwerp van gedachten wisselen!

Heb jij je nog niet aangemeld voor de Workshop: Bend the Rules? Meld je hier aan: http://goo.gl/forms/x5V4To1vjw – Er zijn nog beperkte zitplaatsen beschikbaar.