Kiva Sessions: Bend the Rules, FRED Edition

   June 5, 2015   Comments Off on Kiva Sessions: Bend the Rules, FRED Edition

Wil ik dit wel echt? Wie ben ik eigenlijk? Wat is mijn talent en waar ben ik goed in? Hoe cliche het ook klinkt, ‘weten wie je bent en wat je daadwerkelijk wilt’ maakt het makkelijker je loopbaan vorm te geven.

Tijdens onze ‘Bend the Rules’ workshop zullen we erachter komen waarom weten waar je naar toe wilt en waar je goed in bent zo belangrijk is. Want het zelfvertrouwen dat jou helpt die baan te scoren, komt niet vanzelf – daar moet je hard aan werken. Daarnaast is het belangrijk om te leren kritisch naar jezelf te kijken, en je af te vragen waar je juist niet zo goed in bent. 

Het vinden van je talent is eigenlijk het moeilijkste wat er is. Die moet je na je ontdekking ook zien te ontwikkelen, maar eenmaal je het hebt, gaat de rest als vanzelf.

Wij van Kiva kijken het meest uit naar hoe Anton de Bies en Gaby de Lieuw zichzelf hebben ontwikkeld en hoe ze dat blijven doen. Sta open om je te laten inspireren en gebruik hun energie om op jezelf te reflecteren. En leer hoe je hiervan gebruik kunt maken om de stappen in je loopbaan duidelijk te maken. 

We kijken ernaar uit je morgen te ontmoeten!

Tot morgen,

Kiva Team

Meld je aan voor de workshop Bend the Ruleshttp://goo.gl/forms/x5V4To1vjw