Steun Kiva

Steun kunnen wij goed gebruiken! Kiva waardeert de steun
en initiatieven van een ieder. Wij bieden onze supporters
daarom verschillende mogelijkheden om betrokken te zijn
met de organisatie.

Registreer je in slechts een paar seconden!
Door geregistreerd te staan bij Kiva kunnen wij jou, de Curaçao Young Professional, vertegenwoordigen. Als lid van Kiva tel jij pas mee, want jouw belangen worden behartigd en jouw stem zal gehoord worden op Curaçao. Daar zorgen wij voor!

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende unieke activiteiten en evenementen die direct van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw toekomst. Als lid van Kiva groei je dus niet alleen mee met het eiland, maar ook op persoonlijk en professioneel niveau. Registeren duurt maar enkele seconden en is uiteraard gratis.

 Volg ons op Twitter  |  Like onze Facebook Page

 

Word vrijwilliger!
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie. Net zoals Kiva het niet redt zonder de financiële steun van donateurs en sponsors, is ook de inzet van vrijwilligers van onschatbare waarde. Dankzij hen kan Kiva goed functioneren om haar doelen te realiseren.

Als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan unieke en leerzame projecten die echt een verschil maken. Door actief deel te maken van deze organisatie kun je niet alleen je talenten verder ontwikkelen, maar ook die je bijzondere ervaringen op en natuurlijk door te participeren kun je daadwerkelijk iets betekenen voor je omgeving en voor jouw eiland Curaçao.

De meeste  vrijwilligers binnen Kiva zijn tenslotte studenten met een grote liefde voor hun eiland en een passie voor hun studie. De mogelijkheden binnen de organisatie zijn groot! Bekijk hier de vacatures.

 

Officiële sponsor worden
Kiva is een non-profit organisatie die alléén uit getalenteerde vrijwilligers bestaat die een liefde voor Curaçao hebben. Naast hun studie werken zij in hun vrije tijd hard aan de toekomst van het eiland. Ze hebben er veel voor over, maar zonder financiële middelen zijn deze vrijwilligers beperkt in hun werk. Word daarom sponsor en werk mee aan de toekomst van Curaçao!

De organisatie is meer dan ooit nu in de media door het groeiend aantal projecten en samenwerkingen. De bedrijven KPMG, Maduro & Curiel’s Bank, Giro Bank en Curaçao Sports Medicine zijn al sinds het begin on board en laten hiermee duidelijk zien waar zij voor staan: zij geloven in onze studenten en young professionals. Behoort uw bedrijf binnenkort ook tot deze trotse sponsors?

Voor meer informatie over de organisatie, de mogelijkheden en sponsoring, kunt u gerust contact nemen met onze woordvoerster Stephanie Archangel via info@kivacuracao.com